Βράβευση μαθητών της Β’ και Γ’ Λυκείου του Μουσικού σχολείου Μυτιλήνης

Βράβευση μαθητών της Β’ και Γ’ Λυκείου του Μουσικού σχολείου Μυτιλήνης για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα EPAS του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 το Μουσικό σχολείο Μυτιλήνης, ως Σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, βραβεύτηκε για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα EPAS από τους υπεύθυνους του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Χ. Κούντουρο και κ. Α. Θεοφιλοπούλου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πρότυπου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης.
Μαθητές της Β’ και Γ’ λυκείου του σχολείου μας, υλοποίησαν πολλές δράσεις τα δύο τελευταία χρόνια στο πλαίσιο του προγράμματος EPAS σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, εθελοντικές οργανώσεις, θεσμούς και σχολεία της τοπικής μας κοινότητας, της Ελλάδας και του ευρύτερου ευρωπαϊκού χώρου, στοχεύοντας μεταξύ άλλων στην ενίσχυση της ευρωπαϊκής ταυτότητας των συμμετεχόντων, στη γνωριμία με τη λειτουργία του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και στην εξοικείωση με τους θεσμούς της ευρωπαϊκής ένωσης, στην ευαισθητοποίηση για το ρόλο του ενεργού ευρωπαίου πολίτη, στη συνειδητοποίηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων αλλά και στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης των μαθητών και του συνεργατικού πνεύματος.
Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους καθηγητές τους και τους ευχόμαστε πολλές μελλοντικές επιτυχίες!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *