Λήξη προθεσμίας υποβολής αίτησης για το Μουσικό Σχολείο

Την Τετάρτη 31 Μαΐου και ώρα 14:00 λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εγγραφής στην Α’ τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου για το σχολικό έτος 2023-2024.
Η αίτηση εγγραφής απευθύνεται σε μαθητές απόφοιτους Δημοτικών Σχολείων-μαθητές της ΣΤ’ τάξης- οι οποίοι επιθυμούν να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης, εφόσον επιτύχουν στις εξετάσεις που θα διενεργηθούν για την επιλογή τους, οι οποίες είναι απλές και δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις.
Οι γονείς και οι κηδεμόνες των υποψήφιων μαθητών, θα πρέπει να
υποβάλλουν εμπρόθεσμα την αίτηση προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή των παιδιών τους στη διαδικασία των εισαγωγικών εξετάσεων, έως τις 31 Μαΐου 2023 και ώρα 14:00.
Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως στο χώρο του Μουσικού Σχολείου, για την περίπτωση που προκύψουν δυσκολίες στην ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του
σχολείου https://msm.aegean.gr, να συμπληρώσουν το έντυπο της
αίτησης το οποίο θα βρουν και να το αποστείλουν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου mail@lyk-mous-mytil.les.sch.gr.
Για την ημερομηνία των εξετάσεων που θα διεξαχθούν μέσα στο 3ο δεκαήμερο του Ιουνίου, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν από το σχολείο.
Για πληροφορίες που αφορούν την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες, μπορούν να απευθύνονται και τηλεφωνικά στο Μουσικό Σχολείο.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22510-25797
Διεύθυνση Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης: Ο.Α.Ε.Δ Κτήριο Παναγιούδα

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *