Συναυλία “Timeless Music”

Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης με Jazz, Rock, Pop, Disco και ηλεκτρονική μουσική.

Τα μουσικά σύνολα Ευρωπαϊκής Ορχήστρας, Ευρωπαϊκής Χορωδίας και Jazz μουσικής του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης, σας προσκαλούν σε μια συναυλία με τίτλο “Timeless Music” την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Πρόκειται για μια συναυλία με αξέχαστες και αγαπημένες μελωδίες άλλοτε ήρεμες, άλλοτε μελαγχολικές και άλλοτε φορτισμένες, από τα τέλη της δεκαετίας του 1950 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990. Rock, Alternative Rock, Folk Rock, Pop και
ηλεκτρονικής μουσικής, διασκευασμένες για ορχήστρα με συμφωνικό ήχο αλλά και για χορωδία δημοφιλή και διαχρονικά τραγούδια-ύμνοι θρυλικών συγκροτημάτων.
Επίσης, το μουσικό σύνολο Jazz μουσικής θα εντυπωσιάσει με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα των ενορχηστρώσεων γνωστών έργων Jazz ρεπερτορίου.

Σημαντικό μέρος της συναυλίας θα αποτελέσει ένα σύνολο μαθητών που θα παρουσιάσουν δικές τους συνθέσεις αλλά και έργα Ευρωπαίων συνθετών ηλεκτρονικής μουσικής, στο πλαίσιο του μαθήματος της Μουσικής τεχνολογίας.

Την Ευρωπαϊκή ορχήστρα και το σύνολο ηλεκτρονικής μουσικής θα συνοδεύσει ο DJ Dr Jekyll.

Παράλληλα, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου θα λειτουργήσει έκθεση κόμικς που αποτελούν πρωτότυπες δημιουργίες των μαθητών που συμμετείχαν στο πολιτιστικό πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων που εκπονήθηκε τη φετινή σχολική χρονιά, με τίτλο «Η Μουσική των Κόμικς Μέσα στον Χρόνο: Μουσικά
Ταξίδια και Κόμικς Αφηγήσεις από τη Δεκαετία του 1970 έως Σήμερα».
Σας περιμένουμε με χαρούμενη διάθεση στις μουσικές αναζητήσεις μας!!!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *